woensdag 21 november 2012

SNOESJE MET CRAFTABLE STER

Goedemorgen...deze morgen.
Wat is het fris aan het worden, zeg!!! Buiten ruik je gewoon de vrieskou en dat de winter aan het arriveren is. BRRRR...!!!

Gisteren heb ik een beetje aan het uiterlijk van mijn blog gewerkt, het was moeilijk om een keuze te maken maar dit zijn echt mijn kleuren. Ook in mijn interieur kom je deze tinten tegen. Ook degene die je op mijn nieuwe kaartje ziet, komen zo'n beetje terug in mijn huiskamer. Donkerblauw , zeegroen, wit en turqouise.

Het is natuurlijk weer een Snoesje, lekker warm aangekleed wil ze alvast een wandeling door de vallende sneeuw maken om te kijken naar de sterren.Ik heb een mal van Joy!crafts verknipt om de sierrand om het kaartje te maken en het middengedeelte van de mal heb ik ook gebruikt om achter Snoesje te plakken.

Van de bloem rechtsboven heb ik de uitgestanste blaadjes nat gemaakt en om een potlood bij elkaar geknepen, zodat je het kreukeleffect krijgt. Goed laten drogen of de heattool ff gebruiken. Daarna bewerkt met distressinkt en nog een keer natmaken zodat de inkt mooi uitvloeit en weer laten drogen om verder af te werken. En de label van Joy!crafts, die ik bij de candy gewonnen had, mag natuurlijk niet ontbreken!!!


Snoesje wandelt door de vallende sneeuw

* Creatable Flowerset LR 0145
* Creatable Frame Rechthoek (bloemetje) LR 0111
* Craftable Star CR 1226
*Pretty Paper bloc Cosy Christmas
* Joy!crafts Labels & Tags 6002/0143
* Joy!crafts  Clearstamps 6410/0005
*Pearlpen blauw 600
*Pearlpen IJswit 101
*Distress inkt Faded Jeans
*Distress inkt Chipped Sapphire
* Stickles Stardust

Ik was eerst niet zo tevreden over het kaartje, maar nu ik er langer naar kijk.... joaaa, mag ie er wel zijn! Een blijvertje, hahaha. Ben benieuwd wat jullie er van vinden.

zondag 18 november 2012

KERSTKAARTJE CRAFTABLE KLOK

Daar was ik dan weer!! Heb maar even weer kaartje eropgezet met die nieuwe mooie craftable van Marianne Design. Omdat de nieuwe november spullen van Marianne Design bij de hobbywinkels liggen werd het wel tijd.

Er is een grote en een kleine klok en hier zie je de grote. Brengt je wel weer in de kerst en nieuwjaarsfeer... laat de oliebollen maar komen!!!
 

Bijna twaalf uur

* Craftable Klok CR 1234
*Creatable Label L 0154
* Clear Stamps Marianne Design CS0854
* Floral Punches Nellie Snellen
* Pretty Paperbloc Cosy Christmas
* Pretty Paperbloc Eline's Warm WinterWishes
* Rode plakparels
* Lint Kruidvat
*Distress inkt Phintage Photo

Eet Smakelijk allemaal en fijne avond gewenst!


LABELS, TAGS EN STEMPELS

Goedemorgen bloggers. Afgelopen donderdag lagen de labels en de stempelset van Joy!crafts op de mat, welke ik bij de candy had gewonnen. Natuurlijk gelijk uitproberen en het wat zitten freubelen, direkt wat lint erdoor... en klaarrr!!!

Hieronder is het resultaat ( klik op foto voor vergroting) en heb ik het een beetje aangekleed met:

Labels,tags en stempels Joy!crafts

* Brilliance Dewdrops inkt Moonlight White
* Brilliance Dewdrops inkt Mediterranean Blue
* Pearlpen ijswit 101
* Pearlpen blauw 600
* Distress inkt Chipped Sapphire
* Witte Posca pen PC1-MR




woensdag 14 november 2012

EEN KERSTKAARTJE ENN. . . ???!!!!

Hallo allemaal,

Dit is dan mijn tweede post op mijn kersverse blog. Ik wil eerst even iedereen bedanken die zich hebben aangemeld om mijn blog te volgen en de reacties die er geplaatst zijn!!! Ik had dit nog niet verwacht, dat er al zo snel kijkers zouden zijn!!! En volgens mij is het waar, dat er al bij reacties gezegd werd, dat bloggen verslavend gaat werken. En volgens mij... ja ik voel het... hihihihi. Waar ben ik aan begonnen!! Tis echt leuk.

Dan nu verder  met mijn kerstkaartje. Vorige week is mijn hobbymaatje (en moeder) langsgeweest om samen even te freubelen. Ze had bloemetjesmallen uit de al wat oudere serie van Marianne Design bij haar. Ik heb haar maar even aan het werk gezet en is ze aan de gang gegaan om die bloemetjes in elkaar te zetten, hihihihi.

Het is een gewoon vierkante kaart geworden met wit en groen en wat bewerkt met distress inkt. Voor de rest heb ik gebruik gemaakt van:

Snoesje in het groen Kerst 2012






* LR 0235 Creatable Small oval by Petra
* LR 0136 Creatable Denneboom
* LR 0244 Creatable Hulsttakje
* Card-us stans FrameRecht Gegolfd
* Pretty paperbloc Cosy Christmas
* Distress inkt Mowed lawn en Pine Needles
* Groene eyelet
*Groen organzalint
* Wit parelkoord


Tevens had ik mij aangemeld bij een candy van Joy!crafts. Ze mochten 2 mensen blij maken met ieder 2 schitterende labels en bijbehorende stempelsets.



Wat denk je....!!!! Net een goede week in blogland en ja hoor, ze heeft een candy gewonnen. Ben benieuwd wanneer ze in de brievenbus vallen en zal er zeker een kaartje met deze attributen volgen. Dat was het voor vandaag en hoop dat jullie mijn kaartje weer leuk vinden.

Tot de volgende keer,




dinsdag 6 november 2012

OK DAN, A NEW BLOG IS BORN!!!

Hier mijn eerste berichtje op mijn eigen blog!

Wat een gedoe zeg, ik dacht het wel even zo te maken een bloggie...maar dat viel met mijn technische kennis een beetje tegen!
Maar gelukkig heb ik een lieve, computertechnische man en die heeft mij ermee geholpen en nu is mijn bloggie eindelijk een feit! En kan ik nu de rest zelf doen... jippie!!!

Hieronder alvast een voorproefje van de kaartjes die ik maak. Er worden regelmatig nieuwe kaartjes geplaatst.


Het patroon van het kaartje kan je hier vinden. En heb ik gebruik gemaakt van:

Schuifkaart met winterlandschap 




 
  • LR 0247 Schaatsjes Marianne Design
  • LR 0244 Hulsttak 
  • LR 0243 Kaarsen
  • Pretty paperbloc Winter 
  • Knipvel Marianne Design Tiny Harts Winterwonderland
  • 6002/0146  Frame rechthoek Joy mal
  • Distress Inkt Faded Jeans
  • Starform Feestdagen sticker

Ik hoop dat ik jullie met deze kaart weer wat inspiratie kan geven ;-) Ik wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag. Bedankt voor jullie bezoekje en het zal leuk zijn als jullie een reactie/opmerking achterlaten onderaan de pagina.

Liefs Antoinette xXx