zaterdag 26 januari 2013

EEN VLINDER EASELKAART

Hoi Piepeloi,

Zijn we allemaal al een beetje gewend aan alle sneeuwperikelen??? Wegen met files,  treinen die niet rijden en/of kapot zijn, glijpartijen, botsingen etc.

Waar ik niet aan hoef te wennen is warme chocolademelk met slagroom... mmmm heerlijk! En de vele vogeltjes, die de tuin op komen zoeken om een graantje mee te pikken, altijd schattig om te zien hoe ze aan en af vliegen.

Over vliegen gesproken...nee, niet van die dikke zwart met groen hoor,getver, maar ik heb het over vlinders. Mooie insekten zijn het, die in prachtige kleuren voorkomen.
Nu worden er op veel challengeblogs gevraagd om een valentijnskaart te maken en dan krijg ik altijd wel kriebels... ben benieuwd wat mijn mannetje gaat versieren... ja mij natuurlijk, hahahaha. Maar ik bedoel of hij nog een romantisch ruikertje tevoorschijn tovert, tja je weet het wel hè... mannen... zucht!

Nou goed, ik zal lekker verder dromen, even terug naar mijn kaartje. Valentijn hebben we: check, kriebels ook :check en vlinders gaan we lekker uitstansen... en dit keer heb ik een easelkaart in vlindervorm gemaakt.(klik op foto voor vergroting) De ingrediënten hier voor:

In love....Butterflies in my stomach!!

* Craftable vlinder CR 1205
* Creatable Tak uit de tuin LR 0151
* Creatable Frame recht LR 0111 (swirl)
* Creatable Frames en swirls LR 0116 (kleine swirl)
* Creatable leaves LR 0192
* Creatable frame cirkel LR 0112 (swirl)
* Marianne Design Buttons & Flowers roze BF 0703
* Marianne Design Ribbon Lace Valencienne JU 0864
* Cheery Lynn Designs Butterflies DL 112
* Roze en wit linnenkarton
* Kraftkarton
* Viva decor Wit en pastel roze Perlenpen 
* Roze hartvorm plakpareltjes
* Distress inkt Worn Lipstick
* Distress inkt Vintage Photo

Het hartje en de tekst heb ik zelf gemaakt met Photodraw. Het liggende gedeelte heb iet rustiger gehouden en het staande gedeelte is een explosie van vlinders geworden. Alle vlinders zijn drie keer gestanst in kleuren wit, roze en kraftkarton. De swirls heb ik twee keer gestanst in bruin en roze.Het achtergrondje komt van het internet. En hier en daar met de parelpen de swirls een dotje gegeven.
Deze kaart wil ik mee laten doen aan de volgende challenges:

Marianne Design Divas: Banners and Bunting
KreaTeja Team Challenge blog: Maak een creatie voor Valentijn in andere vorm dan een vierkant of rechthoek.
Hobbyjournaal: Maak een Valentijnskaart in de kleuren Roze en Bruin.

Ik vond het heel leuk om voor het eerst met kraft te werken. Ik ga het zeker vaker gebruiken! En de vlinders die mogen van mij blijven, zowel bij het creabea-en op een kaartje... als bij mij!! hihihi.

Prettig weekend allemaal...



woensdag 16 januari 2013

IK ZEI NOG ZO GEENNNN BO.....!!!!

Zo hèhè...daar was ik nog ff.

Dat was ff haasten, maar het is gelukt om het kaartje te plaatsen voor de challenge.

Maar hebben jullie dat nou ook....??? Je gaat zitten voor éénnnnnn kaartje, ff spulletjes  erbij pakken wat je nodig denkt te hebben en je begint, want je hebt eindelijk in hoofd wat je wilt maken, dus je denkt alles dan ook binnen handbereik te hebben en ...binnen 5 minuten is het een grote BENDE.

Nou, ik heb het geweten...als ik jullie was zou ik even een stukje opschuiven van het scherm, andere kijkhoek ofzo..want hier is DE BOM !!!!

Geschrokken?  Ik hoop het niet... als dit ook bekend is dan niet natuurlijk. Ik denk dat ik een candy op mijn blog zet van wie de mooiste BOM-foto heeft na het klaar zijn met een kaartje!!! Hihihihi...


Dan hebben jullie nog te goed wat ik op de kaart van Daisy met haar snowboard heb verwerkt. Ik heb een embossingfolder met snowflakes bewerkt met distressinkt van Tim Holtz in verschillende tinten blauw, zoals Tumbled glass, Salty Ocean en Chipped sapphire. Daarnaast heb ik een stempel van Tim Holtz gebruikt de set Fabulous Flourishes.
En een stempel Snowflake en de tekst op het label is van Inkadinkado Artistic Holiday. Het plaatje is van Marianne Design ontwerpster Tiny Meeuws, Winter Wonderland.
Voor de rest zijn de mallen en het papier uiteraard van Marianne Design, behalve die onder het snowboard zitten, deze is van Memorybox de Snowflake corner, hoe kan het ook anders!
De strik is gemaakt met de Bowdabra en de rest van de kaart afgewerkt met lichtblauwe plakpareltjes en wit en blauw Perlenpen.

Voor nu welterusten allemaal en ik ga nog even voor Explosieve OpruimingsDienst spelen!


BLAUWE WINTERKAART DAISY

Goedenavond bloggers,

Dit keer heb ik twee challenges gespot. Een leuke bij de challenge bij Marianne Design en daarbij werd het thema Winter genoemd. Nou dat kwam natuurlijk helemaal goed uit daar er nu eindelijk sneeuw ligt... hahaha! Klik voor vergroting op de foto...

Daisy doet stoer op haar snowboard!!
Helaas heb ik nu niet veel tijd meer om uitgebreid erop in te gaan dat doe ik vanavond, daar de wedstrijd nu over ongeveer 22 minuten sluit. Ook heb ik het voornemen om mij in te schrijven bij de challenge van Miekelotte is Challenging You nr. 4 waarbij je op je kaart minimaal 4 verschillende stansen/ponsen mag gebruiken. Schaatjes, bomen, sneeuwsterren en de Sterrencorner onder het snowboard!



vrijdag 11 januari 2013

DON & DAISY IN DE ROZE SNEEUW

Hoi allemaal,

Nu dat alles weer aan kant is en alle kerstspullen weer op 3 hoog achter liggen en er gesopt en geruimd is, storten we ons weer op onze andere hobby, vinden jullie ook niet?? Aan goede voornemens doe ik niet,we kijken wel weer wat er op ons pad komt dit jaar. Alhoewel ... ééntje dan en dat is NOG MEER FREUBELEN!

Zo rondom de feestdagen ben ik eens gaan zoeken naar challenges op het internet. In mijn vorige bericht heb ik al een kaart voor het eerst mee laten doen en ik moet zeggen dat ik toch wel hééél erg leuk vind.

Het nieuwe jaar begin ik met een rond kaartje met daarin een vakje waarin een label is geschoven. Dit modelletje kan je gratis downloaden op het blog van Sandra's Scrapsels. Het receptje voor de kaart is:

Lekker skiën in de roze sneeuw!



 * Creatables Zweedse IJsster LR 0123
* Creatable Flower LR 0129 (Labeltje)
* Creatable Double Frame LR0141
* Craftable Cirkel CR 1201 (onder felicitatietekst)
* Craftable Star CR 1226 (sneeuwsterren)
* Knopen Button & Flowers Pink BF 0703
* Stempel Inkadinkado Clear Stamp Artistic Holiday IDO 20389
* Stempel Joy!Crafts Clear Stamps Set Teksten 6410/0010
* Lichtroze satijnlint en organza/satijnlint zuurstokroze
* Plakparel sterretjes en ovaaltjes
* Scrappers floss licht roze
* Perlenpen Viva Wit 101
* Distress Inkt Picked Raspberry
* Linnenkarton wit en roze
* Roze glitterkarton

Aangezien ik nog steeds zin in sneeuw heb, laat ik mezelf maar in die waan en in plaats van WEER blauw, de kleur roze gekozen. Ik dacht: doe eens gek!!! Pfffttt... hahahaha. Ja, ja ik ga niet uit de kast, maar out of the box. Ook niet rechtop maar op zijn kant, anders gaat Don op zijn rug met zijn skietjes de lucht in!!!

Dit kaartje laat ik mee doen met de volgende challenges:
Don & Daisy Blog Challenge # 5: maak een ronde kaart met label en verwerk daarop drie knopen, waarbij de tekst ook in een cirkel verwerkt moet worden.
Nederlandse Kaarten Uitdaging Challenge # 34: geen sketch, een verjaardagskaart.
Marianne's Design Divas It's Christmas: thema winter of kerst kaart

Een hele fijn weekend en vergeet je schaatsen niet uit het vet te halen!


dinsdag 1 januari 2013

HAPPY NEW YEAR EVERYBODY!!!


Daar issie dan... het jaar 2013 is aangebroken. We zullen allemaal wel benieuwd zijn, wat dit nu weer zal brengen. Ik hoop in ieder geval veel creativiteit, inspiratie! Dat er maar weer veel nieuwe creaties gepost mogen worden. Het jaar 2012 was voor mij best heftig... maar laatste kwartaal weer helemaal opgekrabbeld... ennn mezelf geintroduceerd in BLOGLAND.

Klik voor vergroting
Wat is dat toch leuk om trots te zijn op je kaartjes en de reacties daarop geven je ook een enorme boost, echt wel. En dat er zoveel volgers waren in zo een korte tijd, dat stimuleert zelfs nog meer... heel erg bedankt allemaal!!! Ik heb ooit eens een eigen website gehad, dat was wat ingewikkelder, maar om een blog te beginnen heb ik absoluut geen spijt van!

We hebben Oud en Nieuw bij mijn ouders gevierd met als traditie zelf gebakken oliebollen en appelbeignets. Dan krijgt mijn moeder het ook nog voorelkaar om de overheerrrrrrlijkste knoflooksalade te maken....volgende ochtend moet je wel even je tandpastatube helemaal leegmaken en 3 keer douchen, hahahaaha! En dan ook nog om twaalf uur een joekel van een MOËT CHANDON-netje aanbreken... naar buiten natuurlijk, om de hele buurt nieuwjaar te wensen en eindigen bij een kampvuurtje op straat met bekenden! Heel gezellie allemaal.

En dan zeg ik, zoals Sonja Barend dat altijd zegt: En morgen gezond weer op.
Nou dat geldt dan denk ik niet voor mijn moeder, hahahaha!!! Die zal voorlopig wel last hebben van vervelende kaboutertjes met nieuwe klompjes aan hun voetjes.

Een heel gelukkig Nieuwjaar allemaal... xxx