donderdag 31 oktober 2013

IN THE PICTURE : LIN EN LENE

Goeiedag bloglezers,

Even geen inspiratie? Iedere dinsdag staat op het blog van Joy!crafts een produkt  "in the Picture". 
Een leuke post waarbij weer even aandacht wordt besteed aan bepaald artikel, die in het zonnetje wordt gezet en jullie de diverse mogelijkheden laten zien. En op iedere donderdag krijgen jullie de andere creaties van de overige DT-dames te zien. 

Dit keer zijn dat de misschien nog beetje onbekende mallen van Lin en Lene. Klik op de link om deze veelzijdige malletjes te bekijken en hou je hand op je knip!!!

Dit is mijn allereerste creatie geworden voor Joy!crafts...tis echt heel leuk om  te doen en met al dat moois bezig te zijn...




Ik heb een herfstkaart gemaakt. Dit keer niet met distressinkt, maar accenten aangebracht met chalks. Vond het wel heel toepasselijk met die gevaarlijke storm van de week! Pak pen en papier en schrijf het receptje op...Sluit wel ff deuren en ramen voordat we allemaal weer wegwaaien, hihihi!

* Joy!crafts Lin en Lene frame (3 stuks) 1201/0068
* Joy!crafts cutting en embossingstencil blaadjes nr. 1 en nr. 2
* Papierblok Men Travel Style 6011/0202
* Jute Ribbon set 6300/0502
* Decorative Chalks Bright Art  6200/0206


Hoop dat jullie mijn primeur leuk vinden en ga ook maar eens kijken op het blog wat de andere dames gemaakt hebben. Allemaal een fijne dag gewenst en tot snel!





zaterdag 26 oktober 2013

HET TEAM IS COMPLEET

Dag frutselaars,


Even kort maar KRACHTIG...

Vandaag is de dag dat dan eindelijk het team van Joy!crafts compleet is.. en willen jullie weten wat er allemaal schuilt achter deze koppies, kijk dan snel op het blog van Joy!crafts en het hele team stelt zich aan jullie voor..! http://joycraftsnl.blogspot.nl/p/dt-team.html

Gezellig kippenhok is het geworden ...


vrijdag 25 oktober 2013

SENDING YOU SUNSHINE

Hoi allemaal en een creatieve vrijdagmorgen gewenst,

Wauwwwww wat een reacties op mijn Candy, echt heel leuk... ben al aan het struinen geweest voor het pakket en berg je maar het wordt niet niks! Ook mijn nieuwe volgers zitten gezellig bij me op visite en ben ook geinspireerd door jullie blogs, dankjewel...

Wat een raar weer hè, deze week...dan weer warm en dan weer van die bagger regen, bleggg. Maar geeft je wel lekker extra hobbytijd, hihihi! Ik wil jullie mijn derde en laatste creatie laten zien, welke ik opgestuurd had naar Joy!crafts. We zaten nog volop in de zomer en zou nog op vakantie gaan, dus vandaar deze scene... lekker ravotten langs de waterlijn...Dit is dan de derde, maar had hem als eerste kaart klaar voor verzending!

Was het maar weer zomer!

De Go Kreate mallen blijven me altijd zo verliefd aankijken, dus heb hem weer gebruikt hiervoor. De kaart heb ik met distress inkt bewerkt met Tumbled glass en past perfect bij het achtergrond papier. Wat zelfgemaakte bloempjes en een driedubbele strik van kant met een strassbrad. De sierlijke swirls en de tekststempel maken het geheel af!

En dan wil ik jullie vertellen dat ik nu volop bezig ga met spullies van Joy!crafts...Ja, ja en gaat nu echt beginnen.. hoop dat het een beetje gaat lukken... en dat mijn inspiratie ineens niet wegvalt door al dat moois wat er uitkomt, hahaaha!!! Daarnaast hoop ik ook dat ik het bij kan houden met het langskomen op jullie blogs, want ik weet nog echt niet hoeveel tijd dit allemaal in beslag gaat nemen. Moet nog inkomen, hoor!
Dus mocht je denken: Heeee, Annietwanettie al een tijdje niet gezien...dan weten jullie waardoor... maar ik vergeet jullie niet, want ik zie wel alles...hihihi. Dat zei mijn moeder vroeger altijd rondom Sinterklaas, als ik ondeugend was: "Pas op want Sint en Piet zien alles , dus wees maar lief!" Nou, dan had je mij moeten zien, joh, ik was gelijk zo lief als een kleine puppy, hahaaha!

Zometeen weer boodschappies doen en alweer weekend...Fijne knutseldagen.



zaterdag 19 oktober 2013

SNOESJE KRIJGT ZIN IN SCHAATSEN!

Dag blogvriendinnen,

Tis weer weekend en zie dat ik een paar volgers er bij heb gekregen, wat leuk! Welkom en snuffel maar lekker rond en dan zien jullie vast weer wat fantasierijks, wat jullie kunnen toepassen op je eigen kaarten. Ik kom natuurlijk ook bij jullie struinen, hahaaha!! En dan wil ik alvast Janie en Claudia bedanken voor jullie mooie verjaardagskaart. Zo laten jullie er in iedergeval geen gras over groeien!!! Ze zijn beide heel mooi.

Mijn Snoesje staat te springen om de schaatsen weer uit het vet te halen, want het schaatsseizoen staat weer voor de deur. De laatste week van oktober kunnen we weer rondjes gaan draaien... Ik vindt het heerlijk om naar te kijken. Lekker met de pootjes op de bank en wat lekkers naar Svennie kijken. Afstanden, Allround of Sprint maakt mij niet uit, hoor! En ook af en toe naar Eurosport het Kunstrijden volgen. Maar dan alleen de solo kuren en het paarrijden, want dat ijsdansen, dat je elkaar vast moet blijven houden en niet met elkaar mag gooien en smijten, vind ik niks, hihihihi!

En dan krijgen we vanzelf zin om ook de ijzers weer onder te binden en later verkrampen van de spierpijn, hahaaha! Maar goed ze staat te trappelen van ongeduld om haar nieuwe schaatsen te showen...dus ik ga Snoes ff helpen met strikken !!!

Helemaal klaar voor het schaatsseizoen!

De modieuze schaatsen zijn van MD met een bijbehorend kerstmotief en glanzende rode ijzers. Daarbij is zij gekleed in een lekkere warme winterjas met heerlijk dikke col en rode laarsjes.

Om het geheel af te maken is er gebruik gemaakt van een organzalint en crisplint en samengepakt met wat hulst van klei! 


Kijk haar nou staan in een glanzende rode sneeuwkristallenframepje van Memorybox!!


Het bloemenmandje is gevuld met rode bloempjus en groene besjes die uit het plaatselijke bloemenwinkeltje komen. Dan nog wat groen en rood blad erbij om het geheel volume te geven. Dan heeft ze nog maar 1 ding te zeggen, tis veel te vroeg. maar goed..merry XMAS! En nu hup ...schaatsen met hem.!

Jaaa, ik ben streng voor d'r hoor! Ze moet er wat voor doen, want kunstrijdster wordt je niet zomaar. Ze heeft namelijk een wedstrijd voor de boeg bij:

KIC challenge blog: Bingo (bloemen,lint,parels)

En nu allemaal stilletjes de ijshal verlaten, want ze moet zich kunnen concentreren...tot een volgende keer!






woensdag 16 oktober 2013

JOY!CRAFTS TWEEDE DT CALL KAART EN WORKSHOPKAART

Joehoe daar achter het schermpje,

Hier ben ik weer... tja moet jullie natuurlijk wel op de hoogte blijven houden, hahaaha! Welkom nieuwe volgers op mijn bloggie...en ik had nog beloofd om ook de andere DTcall kaarten te laten zien. Dit is dan de tweede en heb een verjaardagskaart gemaakt in een lekkere felle kleur dus zonnebrillen bij de hand, dames!

HB2u!!!

Voor deze easelkaart heb ik zelf de achtergrond gemaakt met distressinkt en de mooie bloemenstempel Silhouette Flowers 6410/050 van Noor!Design. Verschillende kleuren roze inkt gebruikt en een mini beetje oranje/rood-achtig. Als het goed is zie je dat op de close-up foto!

Deze bloem is ook gestempeld op de mooie Doilymal met nummer 6003/1004 Rond nummer 4. De roosjes zijn van Marianne Design, Creatable flower and branche LR 0256. Daarnaast roze en donkerroze kaartkarton gebruikt voor de slinger en de lettertjes, stans Alfabet 3 6002/0141 en de extra's op de mal Ovaal Franse Lelie 6002/0254 op het liggende gedeelte van de kaart.


De tekst stempel mag ook niet ontbreken voor zo een feestelijke gebeurtenis, Clearstamp - tekst recht nr . 2 - 6410/0010.

En dan hebben jullie nog de workshop kaart tegoed die we op de ontmoetingsdag in Opheusden hebben gemaakt. Dit is mijn kaartje geworden met een driedubbele organza strik!!!

Het model van de kaart zie je al een paar keer op het blog van Ineke voorbij komen. Als je op haar naam klikt kom je direkt bij de beschrijving van het kaartje. Leuk model is het, want het is zo gevouwen dat het direkt kan blijven staan en nog een in envelop past zonder problemen. 

Ik vind de Die-cut glaze 6013/0521 zo mooi! Het zijn de velletjes , waar je met je sponsje met inkt overheen gaat en waar dan een heel mooi patroon naar boven komt. Je hebt dan nog maar heel weinig nodig om je kaart mooi te maken. 


De Die-Cut Glaze Paper pad (het oplegvel met vlinders), heb ik met Chalks ingekleurd. Chalks is een krijtsoort en is een mooi alternatief voor distressinkt of Panpastels en ook voor de portomonnee!!!


En het mooie papier van het papierblok 6011/0201 heb ik als achtergrond gebruikt. De mal van de vlinders is de Fantasy Butterflies 6002/0245 en heb ik dubbel gestanst in roze en blauw! 





De bloementakjes stans is de Flower For Friends mal 6002/1106En als laatste nog een Joy! chipboard sticker 6013/1461 toegevoegd met "Thanks"!



Zo dit was wel een lange post hè?? Maar vond het wel voor een keer leuk om het even zo uitgebreid te doen, zodat jullie goed te weten komen om welke produkten het gaat.


Dit was het voor vandaag, vergeten jullie de Candy niet!!




maandag 14 oktober 2013

SNOW KISSES MET SNOESJE

Yo lieve blogvriendinnen,

Eerst wil ik jullie allemaal heel hartelijk bedanken voor al jullie fantastische reacties op mijn DT-schap bij Joy!crafts.Wat zijn jullie toch allemaal schatten, daarom krijgen jullie van mij allemaal een hele DIKKE ZOEN! Ik heb ze allemaal zitten lezen met een big smile en blosjes op mijn wangen, dankjulliewel!



Nu hebben jullie vast dit weekend ook zo heerlijk binnen gezeten met het snertweer? Lekker freubelen, terwijl het goot van de regen. Hier in het Westland werden overal de pompen aangezet om wateroverlast te voorkomen. Nou het is niet gelukt, want de ene sirene na de andere kwam langs in ons dorp!

Hieronder zie je wat kiekjes uit de omgeving gemaakt door Westlanders.nu! De foto Rechtsboven is aan de rand van De Lier, achter de bomen die links staan is mijn huisarts gevestigd. Foto in het midden is vlakbij in het wandelpark, met speeltuin, trapveldje en kinderboerderijtje. Dan zijn er nog een flink aantal schuren ondergelopen.


Nu gaan we weer verder met zoenen,...hihihihi...mijn eerste kerstkaart is een feit. Ik moet echt ff de vaart erachter zetten anders redt ik het echt niet om vrienden en familie tevreden te stellen! Ik heb een winter Snoesje gebruikt in combinatie met een Go Kreate Mal. Om deze winterkaart te maken, heb ik het volgende gebruikt:

Zou jij met Snoesje in de sneeuw willen zoenen??

*MD mal Craftable Tiny's Mittens CR1255
* MD Collectable Eline's Xmas COL 1339 
*MD Knipvel Cardtopper Snoesje 2 3DHM058
* Go Kreate XXL Frame Frillly 7
* Noor!Design Ovaal  Franse Lelie 6002/0254
* Joy!crafts Paper Bloc Winter 6011/0019
*Joy!crafts IJskristallen rand  6002/2012
* Joy!crafts IJskristal 6002/2020
* Joy!crafts IJskristal 6002/2019
* Glitterkarton Joy!crafts wit 8011/0424
* Glitterkarton Joy!crafts blauw 8011/0408
* Joy!crafts Clearstamps Winter Wishes 6410/0104

Ik heb mijn kaart aangekleed met een organzalintje en een crispylintje bijelkaar en daar een dubbele strik van gemaakt met twee stukjes parelkoord. Op de ijskristallen heb ik met doorzichtige lijm Viva Decor IJskristallen gestrooid en ook nog op meerdere plekjes. Het kleine sterretje onderaan bij de letter X is van klei! En heb hier en daar een pareltje toegevoegd.

Mijn kaartje doet mee bij:

 

Ohh en ik ben jullie helemaal vergeten te vertellen dat ik de candy bij Bernadet heb gewonnen, maar volgens mij hebben de meeste dat al vernomen. Er zaten echt veel Joy!crafts produkten bij, kwam dat even goed uit! hihihihi. Ook bedankt voor jullie felicitaties daarvoor! XXX

Dan rest mij nog mede te delen dat ik ik ook ga proberen een candy te organiseren, maar moet het nog even uitvogelen hoe en wat. Dit is ter ere van mijn 1-jarig bestaan van mijn blog op 6 november,zelfde datum als het blog van Plony! En op 16 november wordt ik een jaartje ouder...en een feestje erbij om het DT-schap nog en keer te vieren, vinden jullie dat een goed idee??? Vast wel...leuk!

Nog een fijne maandag en eetsmakelijk zometeen!


zaterdag 12 oktober 2013

IK MAG EINDELIJK UIT DE VREUGDEVOLLE ROZE KAST KOMEN!

Een hele fijne zaterdagochtend dames,

O, jee, denken jullie nu. Hahaaha... nee hoor, dat is het niet, maarrrr....

Half juli werd er een oproep gedaan aan ons , creatievelingen, op het Joy!crafts blog voor een DT call. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en ben eerst de kast maar INGEDOKEN. En die sprong in het diepe gewaagd. Natuurlijk alles op vrijwillige basis en thuis heerlijk aan de slag!. 



Er werd gevraagd om drie kaarten te maken en in te sturen en toen was maar het afwachten, pffffttt. Een hele lange tijd hoor , tot aan oktober. En dan ook nog op vakantie tussendoor en eenmaal thuis gaat het weer kriebelen en de nieuwsgierigheid werd alsmaar groter. Tot er opeens een brief in de brievenbus viel. Ik maakte hem open met mijn ogen dicht, haahaha, durfde niet te kijken! 

En het was een mededeling dat ik door de eerste selectie was gekomen...Gaaaffff, das al een hele eer, dacht ik. Daarnaast stond er dat er veel aanmeldingen waren , maar dat mocht de pret niet drukken. Nu maar weer ff wachtu, leek wel of ik in de wachtkamer van een ziekenhuis zat, dat duurt ook altijd zo lang, voordat je naar binnen mag bij de arts.
Vorige week kreeg ik via email te horen dat ik door de tweede en laatse selectie was gekomen! Huhhhhh???... laatste????.... WAT??  "het verheugd ons....blah, blah, en u bent uitgekozen om het DT-team te komen versterken." Nou, ik weet niet wat er gebeurde...hihihi.. kreeg volgens mij eerst een opvlieger, mij hart ging tekeer en mijn benen gingen spontaan de marathon lopen!! Moet je je voorstellen, alleen thuis, een gewone dag...en dan Antoinette helemaal in de gloria door het huis springen, hahaahaha!
Dit is zo gaaf en superleuk, maar ook een spannende tijd. Ben heel benieuwd naar het reilen en zeilen!
Afgelopen donderdag hadden we een kennismakingsdag in Opheusden waar Ineke  Bezemer en Anke van Ommen een leuke workshop hadden verzonnen. De kaart was bijna af, want ja, al dat kletsen tussendoor hè!. Mochten hem thuis afmaken, laat hem binnekort wel ffies zien. Wat was het een oergezellige dag en ook veel indrukken opgedaan en wat leuk om direkt een bijna volledig team in het eggie te ontmoeten. Moe maar voldaan was ik thuis en tolde mijn hoofd van alles wat er voorbij kwam die dag! gewoon TOP!


Hieronder zie je een kaartje welke ik opgestuurd heb voor DT oproep!





Een labelkaart gemaakt met de volgende produkten:

* Vlinderrand 
6002/0251
* Vintage Florishes : Vlinder 6003/0023
* Stempel rond, art.nr. 6410/0005
* Stempel Old Letter Rose 2, artnr.6410/0044
* Vintage paperbloc,art.nr.6410/0044
* Kant Wibra
* Gouden parelmoer pareltjes
* Witte acrylbloemetjes
* Parelmoer brad
* Distress inkt Vintage Photo en Aged Mahony
* Frantage enamal white

De roos heb ik in 3d gemaakt en dus verhoogd opgeplakt en daarna bewerkt met Glossy Accents, zodat het net lijkt alsof de roos op het kaartje ligt. De postcard lekker beinkt en gespeeld met mijn frantage!

Nou meiden, het was me het weekje wel... ik ga nog even bijkomen dit weekend en kom uiteraard terug met de andere twee kaartjes en het workshop kaartje. Voor nu wens ik jullie een heel fijn weekend!




dinsdag 1 oktober 2013

TEMPUS FUGIT EN EEN KROON OP HET WERK...

Hoi hoi deze morgen medebloggers,

Je zal al in de 60 zijn en al 40 JAAR dezelfde baas hebben..., ik ben het niet in iedergeval, hahahaha! We kwamen thuis van vakantie en er lag een envelop van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid met daarin twee uitnodigingen!! Nou  is het zo, dat mijn (stief)vader al 40 jaar indienst is bij dezelfde werkgever, volgens mij maak je dat nog weinig mee, werknemers die tot het al VERGANE MEUBILAIR horen, ohhhhhh....!!!


Vraag me ook niet wat zijn functie precies is , want dat weet ik niet eens, zo ingewikkeld werk doet ie, vind ik. Veel met cijfers, berekeningen en begrotingen etc.....das het enige wat mij bekend is. Vaak hoor ik verhalen en vroeger ook toen ik nog thuis woonde, dat er weer een aantal miljoen of miljard kwijt was!!! TJOEP,TJOEP, (zo zou Arjan het zeggen) zomaar als sneeuw voor de zon verdwenen, in rook opgegaan....En wij maar alles ophoesten!!!
Maar ik neem mijn petje voor hem af hoor, al 40 jaar lang dezelfde werkgever. Of Kroon moet ik eigenlijk zeggen, hihihihi!

Dus om dit grote lubbillieleum, JUBILEUM, te vieren wordt van de week een receptie gehouden en een feestelijk buffet en we mogen alleen binnenkomen als we ons paspoorten meenemen en de uitnodiging natuurlijk...streng hoor, vinden jullie niet? Dus van ff heerlijk relaxed thuiskomen was geen sprake, want werd gelijk in het diepe gegooid, door dit feestelijke feit, om natuurlijk een creatie te maken. WAT MAAK JE NOU VOOR EEN MAN, AMBTENAAR, 40 JAAR INDIENST bij SZW????? Vertel maar, kom maar op.....pfffftttt. Nou ik heb zitten dubben en zitten staren en lopen zuchten en kreunen dat wil je niet weten. En mannenkaarten zijn altijd een crime...duss ik heb die bovenkamer van mij gepijnigd joh!!! Maar aan het eind van de tunnel is er altijd licht, gelukkig maar.

En het is een boekkaart geworden. Vind dat zo een creatie altijd wel toepasselijk is voor een jubileum en of trouwdag, huwelijk of zoveel jarig bestaan...! Plaatje van het gebouw van internet geplukt en aan de slag gegaan. Daarom ook Tempus Fugit, wat betekent zoiets als : de tijd vliegt...en dit is het resultaat geworden:


Heb gebruik gemaakt van het papier van Majadesign Autumn basic en de voorkant, binnen- en achterkant versierd met de mallen van Joy!Crafts/Noor!Design en het lijstje is van MD. Alles gedistressed met Chipped Sapphire en ben ook lekker bezig geweest met KLEIEN, hihihhihi! Net of ik weer op de kleuterschool zat en moest me inhouden om geen asbakkie te kleien. Het sleuteltje en het kroontje is met klei van Martha Stewart gemaakt en heb de siliconenmallen van MODPODGE ervoor gebruikt. Het slotje is ook van internet. De mooie geschulpte sierrand c.q. borderrand is van Xcut en heet Alice. En het lint is van de Boekenvoordeel.


En op de achterkant heb ik een eigen digitale naamstempel toegevoegd, welke in gemaakt heb in Photodraw.

Aan de binnenkant aangekomen werd het wel ff tijd om te proosten en heb ik de champagneglazen van MD alvast koud gemaakt en een super toepasselijk mannenlabel van hetzelfde DP toegevoegd met op de achterkant een leuke boodschap.


De andere kant is het tafereeltje met de versierde rand met weer Majadesign papier uit dezelfde serie en heb van een Studiolight knipvel een kroontjespen en een zegel erbij geplakt en bewerkt met Glossyaccents van Ranger. Omdat hij veel met centjes te maken heeft heb ik een flesje erin geplakt met, hoe nostalgisch kan je zijn, een briefje van HONDERD GULDEN!! Ja, ja een echt snip....wat nietjes en paperclips en Voila eindelijk af!!


Ben best trots op deze uitkomst...en ben benieuwd hoe het zal zijn op het feestje!


Just A Note: Challenge 15: jongens/mannenkaart
Miekelotte is challenging you: boekkaart

En heb natuurlijk met een Bigsmile al jullie leuke berichtjes op mijn vakantiefoto's gelezen. Heel erg dank daarvoor meiden!! Toch wel weer fijn om terug te zijn van vakantie en tot een volgende creatieve uitspatting...