donderdag 24 april 2014

WEER GEEN BLAUW, MAAR WEL CHIQUE

Hele goedemorgen blogsters,

Wat een leuke reactie weer op mijn PaasBestie kaart, dank jullie wel daarvoor! Geweldig leuk om te lezen allemaal. De plantjes zijn gepoot, hoor en degene die vroegen om een foto, moeten helaas nog even wachten, want we zijn te zuinig geweest, hihihihi! Tis nog veel te kaal in de tuin.

Vandaag laat ik jullie iets anders zien, dan jullie misschien van mij gewend zijn. Ik heb weer geen blauw gebruikt. Krijg zo langzamerhand wel ontwenningsverschijnselen, dus de volgende keer vast wel weer een kaart met blauw erin!


Deze kaart is gemaakt met de nieuwe hartmallen van Bille (5 stuks voor de prijs van 1!! hihihi lijkt wel of ik op de markt sta) en de swirl stempels van Joy!crafts. Ik heb er dit keer een chique draai aangegeven door hem in het zwart met wit te maken. De drie kleinste harten heb ik op mijn kaart gebruikt, dus kan je nagaan hoe groot de grootste is. De plakparels zijn zilverkleurig.


Het was wel weer ff schuiven en VERschuiven, passen en meten, maar kwam er uiteindelijk toch uit. Het middelste hart is verhoogd opgeplakt met foampjes. De bovenste rand heb ik ook nog een keer gestanst uit zwart papier en hem een stukje verschoven, zodat het schaduwkrijgt. Deze kaart zou natuurlijk ook geschikt zijn voor een huwelijk! Deze harten en nog een ander ontwerp staat dit keer In te Picture op het Joy!craftsblog.


De andere dames hebben er ook hun eigen kaart meegemaakt. Klik op de link om deze te bekijken en laat een leuke reactie achter om een hart onder de riem te steken, hahaha! Dit was het weer voor vandaag, kort maar krachtig. See you next time... xxx


zaterdag 19 april 2014

OP ZIJN PAASBEST (IE)!

Hellu crealuitjes,

Hier ben ik alweer, nee hè, ja echt wel! hihihi.... Gisteren was mijn mannetje vrij en zijn we lekker vroeg naar Tuincentrum Het Oosten in Aalsmeer geweest om zomerplantjes te kopen. Het is het grootste tuincentrum van Nederland met een oppervlakte van maar liefst 80.000 m2!!! We hebben daar heerlijk lopen struinen en zijn goed geslaagd om de tuin op te vrolijken. Vandaag zullen we ze poten met het mooie weer wat ze beloofd hebben...Als dan alles weer aan kant is en je ziet het resultaat, dan mag de zomer van mij echt wel komen, hoor. Lekker zonnen, barbequetje erbij... heerlijk.

Nu over naar mijn kaartje. Ben weer eens produktief geweest voor mezelf. Ik heb weer heerlijk zitten kleuren met distressinkt. Een vrolijke lente / paaskaart en ik heb weer niet mijn favo kleur gebruikt! Nou das dus wel een hééélll eind uit mijn comfortzone ,dames, moet ik zeggen. Dus al 2 kaarten achterelkaar zonder de kleur blauw aan te raken.... oefffff moeilijk, moeilijk, haha!


Was er eerst ook helemaal niet tevreden over, over het afdrukje, maar goed, ik dacht: als ik de kaart er bij heb gemaakt, zal het vast heel anders ogen. En zie daar!!! Ja daar,.. Uhhh hieronder dus.


De ondergrond van mijn kaart is een Go Kreate mal en het frame is van Noor!Design. Ook de veertjes en de vlinders en de drie bloemen. De 2 klimopjes zijn van MD en de groene en roze gedistresste bloempjes onderaan mijn kaart zijn van een plastic stencil van Joy!crafts. Zo heb ik toch aardig de Sherri Blady kleuren toe gepast, vinden jullie niet?


De Noor! Vlinders blijven toch het allermooist om op je kaart te gebruiken.


De eitjes komen bij de Wibra vandaan.





Bestie is nu op haar Paasbest op haar schommeltje in de lente zon.


Gekleed in een katoen geel mouwloos luchtig jurkje en een kanten legging met bijbehorende ademende schoentjes maakt ze alle jongens het hoofd op hol! O ja, ze is ook nog naar de kapper geweest en een mooi haarband met strik doet haar kapsel goed uitkomen met Krullen à la ROY DONDERS! Nou maar hopen dat ze een beetje mooi bijft zitten op dur schommeltje en een beetje leuk blijft poseren want ze doet mee bij:

My Bestie Challenge blog: Anything Goes
My Besties Norge: Ribbon and/or Lace
My Besties Deutschland: Fruhling/Ostern
Le blog de défis "the Besties": Défi de Pâques
Scrapbook Stamp Society: Anything Goes + option use Yellow on your card
HobbyHome artikelen blog: Bloemen

Wens jullie fijne paasdagen en veel plezier wat jullie ook gaan ondernemen en vandaag genieten van het mooie weer!


woensdag 16 april 2014

VLINDERS IN AANTOCHT...

Een hele goeie lentemorgen ladies,

Wie zijn er allemaal gek op vlinders? Ja iKKKK.. Ikku.. Niet alleen op kaarten maar ook in de natuur of .....? In Diergaarde Blijdorp. Daar is het nieuwe Amazonica Vlinderdome te vinden. Een prachtig paradijs met exotische vlinders en ook wat reptielen. We hebben dan ook een abonnement op BlijDorp. We wonen maar 20 minuutjes rijden er vandaan. Dus als we ons echt vervelen , dan HUP de auto in en binnen 3 minuten zitten we dan ook op de A20 richting de dierentuin om een wandeling te maken! We zijn er pas weer naartoe geweest en wil jullie dan ook wat foto's laten zien, die ik heb gemaakt. Hieronder is te zien hoe groot het is!! (plaatje van internet). Als je op de foto's klikt dan worden ze groter, hoor.






vlindereitjes




En als je veel geduld hebt kan je er de mooiste kiekjes maken, zoals deze hierboven. Hij is zo gaaf! En het is ook heerlijk om daar rond te lopen...

Daarom mijn bijbehorende kaart met Vlinders in aantocht, hahaaha! Vond het wel weer eens tijd om voor mezelf een kaartje te maken en dit is het resultaat en ben lekker aan het stempelen gegaan.


Ondergrond bewerkt met distressinkt en bestemeld met Old Letter stamp en Grunge stempels. Dat zijn de spetters en de vegen erop van Noor!Design. De nieuwe Floral Flourishes Swirls stempels heb ik bewerkt met witte embossingpoeder. De ronde vlindermal mocht toch echt niet ontbreken op deze fladderkaart en ook niet die prachtig losse vlinderstempeltjes.

Deze kaart doet mee bij:
Hobby Home artikelen blog: Lentekriebels

Krijgen jullie nu ook zin om een dagje erop uit te trekken? hahaha...Zeker nu het paasweekend er aankomt. En hoop jullie op een idee gebracht te hebben! Ben benieuwd wat jullie gaan doen met Pasen...



donderdag 10 april 2014

HOE BEDOEL JE ...THE BIG CATCH!

Hoi blogmeiden,

Eindelijk ben ik er weer eens met een kaartje. Tis toch alweer anderhalve week geleden dat ik mijn Calimero weer nieuw leven heb ingeblazen. De weken vliegen gewoon voorbij...en de tijd, tja de tijd, kan je die ergens ook kopen? hahahaha.... ik heb gezocht op internet, maar nergens in de aanbieding. :(

Heb ook even een kaartendip gehad. Dat heb ik nog niet meegemaakt,joh! Das echt vreemd. Er kwam helemaal niks uit mijn handen en alles was blanco in mijn koppie. Werd er gewoon chagrijnig van... nou dat mag toch niet? Maar goed, heb het maar laten varen en af en toe van het mooie weer genoten. Over varen gesproken: waarom vissen mannen eigenlijk?


De man denkt : Als je een drukke baan en een druk leven hebt, dan is het heerlijk vertoeven aan de waterkant. In de natuur, aan de waterkant, vogels horen tjilpen,Het licht op het wateroppervlakte te zien spiegelen. De natuur is altijd in beweging, is nooit vervelend en saai. En als je dan lekker zit te genieten, en je hoofd lekker leegmaakt, en even je je zorgen kunt vergeten en dan ook nog beet krijgt........nou, dan kan je dag gewoon niet meer stuk! 

Maarrr deze mannen die hier boven staan mogen van mij wel vissen, hoor! Alleen dan ga ik dus echt wel mee, hahaha. WAT DAN KAN MIJN DAG OOK NIET MEER STUK!!!!!


Ja, ja..... geloof dur niks van...hahaha. De enige reden waarom mannen gaan vissen is dat ze van hun vrouw weg willen zijn! Ik vermoed dat wij vrouwen dit wel beseffen, maar dat we manlief toch liever achter een hengel zien zitten dan in de kroeg. Ja toch, dames??

Nou, mijn dippie had gelukkig geen zin om langer te blijven en heb mij dan ook gestort op een mannenkaart. En dit keer geen probleem met de nieuwe Fishing Fun mallen van Joy!crafts en super leuke stempels. Op het Joy!crafts blog kunnen jullie zien wat de andere vissersvrouwen hebben gemaakt.


Visnet gemaakt van jute en minischelpjes toegevoegd. De ondergrond is designpapier met een houtstructuur, wat natuurlijk ideaal is voor een mannenkaartje. Kijk hem zitten dan in zijn Guppie bootje... zo te zien heeft ie al beet! Wordt het de haai of een zalmpje?

WAT EEN SLIMME ZEELEEUW!!!

Ben heel benieuwd of jullie van vis houden en welke, laat het mij maar weten in je reactie. Gelukkig is Arjan niet zoveel van huis, want hij houdt niet van vissen, hahahahaaha! Ja toch wel... om op te eten. Mosselen, kibbeling, haring, paling, zalm... Ik houd ook wel van vis, maar niet alles hoor!