zondag 17 augustus 2014

BELIEVE IN THE MAGIC....

Hallo allemaal,

Nog een kerstkaartje van mij....Om het warme weer van de afgelopen tijd een beetje te compenseren heb ik een winterkaartje gemaakt met de nieuwe leuke kerststempels en glitterkarton met een hele fijne structuur. Het voordeel hiervan is dat de glitters niet aan je vingers gaan kleven.


Er is hier gebruik gemaakt van kraftkarton, linnenkarton en het nieuwe Paperbloc Winter Wishes. De afbeelding met het winterse landschap past hier perfect bij. De twee stempels in de hoeken zijn Mistletoe stempels met daarbij aan de zijkanten twee hele lieve gestempelde kerstbelletjes. Zowel de swirls van Lin & Lene, als de twee randen zijn gestanst uit glitterkarton. Hierbij zijn de uitgestanste deeltjes weer ingelegd in het karton.


Hierboven is een detailfoto te zien van de bloementoef, gemaakt met Artificial Flowers in donkerblauw met wit. Kijk eens hoe mooi de combinatie is met het glitterkarton!


Alle stempels zijn gestempeld met Versamark, daarna met wit embossingpoeder bestrooid en verhit met de heattool voor het winterse effect. Op bovenstaande foto zie je heel goed hoe het "gesmolten" poeder er mooi dik op ligt.

Hoop dat jullie nu ook zijn geloven in de magie van het kerstkaarten maken met deze materialen. hahahaaha...!

woensdag 13 augustus 2014

JOY! TO THE WORLD

Hallo dames,


De meesten van jullie zullen vast wel al bezig zijn om een voorraadje kerstkaarten aan te leggen. Alleen mijn voornemen is wel al volledig de mist ingegaan. Ben er nog steeds niet mee begonnen. Maarrrrrr...nu zal het wel nog makkelijker gaan met de prachtige stencils van Joy!Crafts uit de serie Bille's Garden. Er is namelijk een kandelaar en een heel leuk lantaarntje uitgekomen, waarmee je je kerstkaarten super mooi kunt aankleden. In onderstaand voorbeeld zijn de stencils alle twee gebruikt.


Op het krafton is crême kleurig structuurpapier en designpapier uit het Paperbloc Happy Holidays gemat. De kerstafbeelding is tevens gemat op kraftkarton en groen glitterkarton en de clearstamp Christmas Card is, samen met de kerstboodschap, gestempeld met Versamark, bestrooid met wit embossingpoeder, daarna verwarmd met de heattool.


Hierboven zie je een detailfoto van de geëmboste clearstamp tekst. Kijk eens hoe mooi de letters als het ware op het glitterkarton liggen.


Ook de kandelaar is gestanst uit groen glitterkarton. Hier is goed te zien wat een bijzonder fijne structuur dit heeft en welk effect het op je kaart geeft. Afgewerkt met de beeldige sticker postzegels met kerstthema, parels en de bloementoef in bijpassende kleuren zal de kerstvoorraad binnen een korte tijd weer aangevuld zijn.

Mis deze stencils dus niet om hippe kerstkaarten te maken! Ik wens jullie een fijne avond ennuuu niet vergeten een romantisch kaarsje aan te steken hè?!

zaterdag 9 augustus 2014

GENOEG PLAKKEN HOOR!

Hallo allemaal,

Vakantietijd! Wie vindt dat niet fijn? We vinden het vast ook leuk om net van die ene persoon die aan de andere kant van de oceaan op zijn luxe zonnebed onder een palmboom zijn vakantie viert, een kaartje te ontvangen.  Maar dan wel hopen dat er uiteraard genoeg postzegels opzitten. Dit keer heb ik zekerheid voor alles genomen en heb een keuze gemaakt uit de zes verschillende soorten Joy!crafts pakketjes met de prachtige postzegel Sticker Stamps. De  mooie Sticker Stamps met het thema reizen passen perfect bij onderstaand voorbeeld.


De basis is kraftkarton met daarop wit linnenkarton en designpapier Fading Colors gemat. Het jute komt ook weer goed  van pas om een stoere uitstraling te geven. Ook is gebruik gemaakt van de Clearstamp Bon Voyage. Hiermee krijg je een hele leuke achtergrond met allerlei verschillende poststempels. De tekststempel maakt het af en geeft het helemaal een vakantiegevoel.


Detailfoto van de twee van de Sticker Stamps samen met de Joy!crafts stencil bloem afgewerkt met een Artificial Flower in plaats van een brad of een pareltje.


Op deze wijze is je vakantiekaart helemaal up to date om te versturen. Enjoy your trip,...zou ik zeggen en zorg dat jullie genoeg postzegels bij de hand hebben, want de kaart moet natuurlijk wel aankomen!

Heel veel plezier met het versturen van jullie vakantiekaartjes, bedankt voor het langskomen en tot een volgende keer.

Groetjes, Antoinette

Gebruikte materialen:
Postzegel stickers Sticker stampsSticker Stamps 6013/0260
Kraftpapier 15 x 30 Kraftpapier  15cm x 30cm 8089/0206
Linnen Karton A5 - wit Linnen Karton A5 wit 8099/0001
Papierblok Fading Colors Paperbloc Fading Colors 6011/0301
Cutting- en Embossingstencil bloem nr.1, 6002/0024
Lin & Lene Stencil frame 1201/0054
Clear Stamp ENG- Bon Voyage 6410/0094
Clear Stamp ENG- Tropical Summer 6410/0097
Joy!zelfklevende parels parelmoer 6020/0001
Joy!zelfklevende parels lichtgroen 6020/0010
Artificial Flowers 6370/0053

woensdag 6 augustus 2014

DAMES, PRONK MET JE VEREN!

Hallo allemaal,

De pauw. Vinden jullie dat ook niet een prachtige vogel? Hij is vooral prachtig als hij zijn mooie tooi letterlijk opzet en loopt te pronken met die prachtige veren,....wauwww! Nu kunnen jullie namelijk ook gaan pronken met jullie kaarten, want dit stencil is deze maand uitgekomen en is van de serie Bille's Garden. Deze kaart komt heel dichtbij om voor een huwelijk te verzenden, zeker met de afbeelding van de witte pauw.


De basis is wit linnenkarton en met een vouwbeen heb ik wat lijntjes geëmbost. Met een polybesa stencil is de swirl achtergrond gemaakt. Dit is een plastic stencil, waarmee je alleen kan embossen en op vier plaatsen is Bille's Circle met het prachtige Fleur de Lis patroon gebruikt.


Hierboven is te zien hoe mooi en gedetailleerd de pauweveer is, als deze uit je stansmachine komt.


De kaart is afgewerkt met witte parelmoer pareltjes, een witte organza strik met een brad, een leuk ontworpen tekst van Clear Stamps Bille's Emotions en last but not least een van de metalen charms, het vogelkooitje.

Naar aanleiding van het voorbeeld, denk ik, dat ik jullie vast wel een idee heb gegeven om met dit mooie stencil ook te gaan pronken!


zaterdag 2 augustus 2014

CHIQUE DE FRIEMEL

Alles flex blogsters...?!

Kunnen we het allemaal nog aan? ik bedoel dan het klamme weer... af en toe wel en af en toe niet...Dan vlucht ik maar weer naar binnen of toch maar weer alles open zetten? pffft ... wordt tijd dat we op vakantie gaan en een prachtige azuurblauwe zee of een zwembad hebben, na bijvoorbeeld vijf stapppen lopen hihihi. Verwend? Nee hoor, kom je erbij!! Maar goed nog een maandje en dan mag het genieten voor ons ook beginnen.


Voor nu laat ik jullie dan genieten van de mooie bloemenrand van Lin & Lene. Gecombineerd met het prachtige glitterkarton met hele fijne glitters, die niet loslaten. Je kent vast wel, dan heb je gestanst en alles zit onder. De tafel, de grond, je snijplaten, je handen en dan ook nog zeg je: Ohhh wat is dit nu?? En dan zit je gezicht ook nog eens onder, hihihihi! En dan moet je maar net het geluk hebben dat die glitters die rond dwarrelen, direkt op goede plaats terechtkomen...


Maar zo krijg jij en je kaart een extra chique uitstraling. Dit zie je terug in onderstaand voorbeeld.


De kaart is in A5 formaat. De ondergrond is zwart en wit linnenkarton bestempeld met een prachtige swirl achtergrond. Zo heb je direkt al een mooi behangetje voor je creatie. Het bovenste gedeelte van de kaart is gebruikt om de tekst te plaatsen. Deze kan je alvast in een zelf bepaalde indeling op je acrylblok plaatsen en zo is alle tekst gelijk op de goede plaats gestempeld.


De Lin & Lene rand, aan de bovenkant, is twee keer gestanst, waarbij de bovenste laag met foampads haaks erop is geplakt. Zo lijken de bloemen wat voller. De bloemenrand is nog een tweede keer gestanst uit meerdere passende kleuren en losgeknipt om een mooie schikking te maken.


De kaart is afgewerkt met zilverkleurige parels en metalen charms. De charm aan de onderkant heeft zelfs de mogelijkheid om lint erdoorheen te verwerken. Ook heel chique!!!

Hoop dat jullie, net zoals ik, ook enthousiast geworden zijn over deze leuke en mooie items om jezelf, hihihi en je kaarten weer een nieuwe look te geven!

Have a glamorous weekend, iedereen...xxx.