maandag 22 september 2014

WEER OP HET THUISFRONT...

Zo dan.... hallllooo !



Ja, ja we zijn er weer. Weer thuis van Tenerife , 3 weken vakantie. Deze keer lekker lui en niks maar dan ook niks gedaan.... alleen maar zwembad en meestal het strand gezien ! Heerlijk hoor, zo lekker aan lummelen en doen waar je zin in hebt. Wat hebben we genoten en jammer dat er ook altijd weer een eind aan komt.



Maar we hebben ons vitamine potje dan ook lekker aangevuld met de letters V en Z en we hebben weer genoeg op voorraad voor het hele jaar. Mooi toch? Uiteraard heb ik wat foto's voor jullie....

Arjan en zijn speeluurtje!

Swemmebattt

Gewoon een plant hoor! hihihihi

Het barretje /restaurantje bij swemmebat!

El Teide

Achterkant van Komplex aan de boulevard




Elke 1e zondag in september is het Maria Hemelvaart in Los Christianos... veel festiviteiten de hele week zoals drumbands en carnaval.



Ik hoop dat ie het doet????




De kerkdienst werd op het strand gehouden en de versierde bootjes lagen klaar om Maria een luchtje te laten scheppen op zee.



Als ze weer veilig in de Haven terug gekeerd is begint het vuurwerk!




1 van Arjans Kookkunsten. Karbonade met knoflook champignons en rode uien uit de oven!!

Dobberen op zee in de baai! Kijk ie uit Arjan???

Alleen dan moet het niet gaan golven!! hahahaha Dagggg dammetje en misschien Arjannn... Helluppp


Smiddags op het strand altijd pelpinda's mee en de duifjes voeren.... hahahaha Gave PET AR!


Bij mij kwamen ze op mijn been lopen en op mijn buik keken ze in de camera hihihi!


Nou ik ook dan maar iedere morgen ff dobberen.. en water was helder tot op de bodem kon je Kobalt blauwe vissen zien zwemmen!

Stuk van de boulevard

Uiteraard ff een selfie!

En ons uitzicht vanaf het appartement op het zwembad en de tuin...





En ook nog natuurlijk schoon gezien!

Krabben tussen de rotsen bij het strand



 Ook met stukjes overgebleven brood gingen we iedere dag de vissen voeren in zee.


 Ja Ar , ook hier moet je vitaminen tot je nemen! Goed gedaan jochie....



Het hele complex , eigenlijk kleine dorp, wordt door privé guards goed in de gaten gehouden...

En dan nog een deel mijn verzamelde schelpjes, die ik volgend jaar weer op mijn kaartjes ga gebruiken.
Schelpjes verzameling

Stukje koraal en heel apart schelpje/fossiel

Net karamel snoeppies hahahaha!

Andere kant van de karamel schelpjes... Fossiel????
Nou dames, hoop dat ik jullie weer heb kunnen vermaken en we gaan er weer tegen aan voor een jaartje. Deze week nog ff de boel aan kant helpen met de was enzo... pffff . Ik moet echt weer ff op gang komen hoor en ik kom zeker snel of ff tussendoor weer bij jullie langs.. doei doei en Dikke kus !!!!!


maandag 1 september 2014

HAPPY .... BREAK!

Haaai knutselaars,

Wanneer deze post online is en jullie dit lezen , is het met zekerheid te zeggen dat ik op een afstand van zo ongeveer 3000 km afstand op een balconnetje zit met een kop koffie en ontbijtje voor de derde dag met een uitzicht op een kabbelend zeetje, een groot zwembad en een paar zonnestralen waar je U tegen zegt! He he eindelijk vakantie... Ff genieten van een welverdiende rust.


Ben laatste weekjes helaas ook niet actief bij jullie langsgeweest op jullie blogs, kaarsje was ook beetje uitgeblust en ook andere dingen te doen. Maar na mijn vitamine V en Z komt het weer goed hoor...eerst even 3 weken bijtanken op 1 van de kanariepieten eilanden!

Nu heb ik nog wel een creatie aan jullie te showen. Tis een aanloop naar de kerst hihi. Ik zit in zo een graad of 30 en ik laat een kerst creatie zien brrrrrr koud! Ik had nog een mdf woord van de Action liggen en heb die gepimpt!


Papier is van Noor!design genaamd Happy Holidays. Met parels heb ik zelf een sterpatroon gelegd. De leuke bloemetjes lijken net op pointsettia's en sommige takjes heb ik uit rood glanskarton gestanst. De nieuwe kerststempels. van Joy!crafts hebben een mooi gedetailleerd patroon.


Kijk maar naar de kerstboompjes en de leuke gestempelde kerstballetjes.

 

Uit wit glitterkarton heb ik het lantaarntje 2 keer gestanst en in 3d opgeplakt.  Met een tube Effekt Schnee heb ik hier en daar sneeuw aangebracht en de letters afgemaakt met nostalgische sticker postzegels , strik , lint en een leuke tekst!




Onderhand is mijn ontbijt naar binnengewerkt en de bikini weer aan. Ff goed insmeren en en we gaan de zon weer pakken! Hele fijne dag allemaal en tot een volgende Happy Holiday misschien?! Xxx